Резервация

Направете своето запитване за желаните от вас дати като използвате нашата онлайн форма. Трябва да знаете, обаче, че това не е директна резервация и подлежи на одобрение. След като получим вашето запитване, ще се свържем с вас чрез телефонно обаждане и/или писмо на представения от вас e-mail адрес.

Резервация може да направите и на следните телефони:

+359 0899 71 74 29

+359 (0) 896 62 74 28

+359 (0) 3053 28 60

както и на e-mail: konakat@abv.bgБанкова сметка

Райфайзенбанк (България) ЕАД, клон Пловдив

В полза на Борис и Павлина Кърневи

IBAN на получателя: BG05RZBB91551043796612

Новини

Тази година, от 17 до 19 август, за пореден път ще се състои маратонът "Персенк Ултра", в рамките на който се провеждат общо три старта с различна дължина и трудност.
„Персенк Ултра“ е най-голямото състезание от трите с дължина от 160 km и обща денивелация от 7100 m. Стартира в центъра на Асеновград и преминава през резервата „Червената Стена“. Оттам стига до село Орехово и прави обиколка около връх Персенк минавайки през местността Чудните мостове и хижа Персенк, но връщайки се обратно в село Орехово. От там следва изкачване до курортен комплекс Бяла Черква и финишира в Асеновград. Има общо 13 подкрепителни пункта.
„Диво Прасе Ултра“ е с дължина 110 km и обща денивелация от почти 5000 m. Стартира от Асеновград и преминава през село Орехово, след което отново се връща в Асеновград.
„Орехово Ултра“ е с дължина 50 km и обща денивелация от 2100 m. Стартира в село Орехово и прави обиколка на връх Персенк, преминавайки през Цирикова Църква и местност Чудните мостове. Финалът е обратно в село Орехово.

Гостите на къща КОНАКЪТ могат да ползват и конферентна зала в съседен имот за обучения и тимбилдинги. Залата разполага с 24 места и е оборудвана с мултимедия, магнитна дъска, флипчарт, лаптоп, копиатор, DVD, фотоапарат. Базата се предоставя срещу регламентиран наем.

Галерия в общ вид на къща за гости КОНАКЪТ Къща за гости КОНАКЪТ Стаите в къща за гости КОНАКЪТ Стаите Село Орехово Село Орехово Забележителности село Орехово Забележителности